loading
Kliknite za Opel LiveChat
chat

Spoštovani!

 

Obveščamo vas, da je salon Avtotehna Vis do nadaljnjega zaprt zaradi preprečevanja širjenja koronavirusa (virus COVID-19). O vseh spremembah vas bomo obveščali sproti, zato nas še naprej spremljajte na naši spletni strani in socialnih omrežjih.

 


 

DEŽURNA KONTAKTNA ŠTEVILKA - NUJNA SERVISNA POMOČ

Ker se v našem podjetju zavedamo resnosti aktualne situacije in ker bi radi zagotovili čim bolj normalno in nemoteno delovanje vozil, obveščamo vse naše stranke in tudi ostalo osebje, ki trenutno dela in so vsem na razpolago s svojo pomočjo (delo v medicinski stroki, gasilci, vsa logistična podjetja, itd.), da lahko v primeru tehničnih težav pokličejo našo servisno dežurno telefonsko številko:


Ponedeljek - Petek: med 7:00 in 15:00

Tel.: 080 88 82 ali 01 58 18 510

E-pošta: info@avtotehna-vis.si

 


 

PRODAJA VOZIL - POVPRAŠEVANJA PREK SPLETA

V luči trenutnih ukrepov v povezavi z epidemijo koronavirusa so naše prodajne ekipe zelo okrnjene. Zna se zgoditi, da boste na naš odgovor čakali malo dlje kot sicer. Vljudno vas prosimo za razumevanje in potrpežljivost. Prosimo tudi za vaše razumevanje, da testne vožnje in predstavitve vozil v poslovalnicah ali na platojih rabljenih vozil - žal ne bodo možne in izvedljive.

Nakup vozila prek spleta


 ZAVAROVANJA IN REGISTRACIJA VOZIL

Z dnem 17. 3.2020 je Vlada RS zaradi zajezitve in obvladovanja epidemije COVID-19 izdala Odlok o začasni prepovedi izvajanja tehničnih pregledov in drugih postopkov v zvezi z registracijo motornih vozil ter dela v tahografskih delavnicah RS, ki bo veljal do 16.4.2020.  To pomeni, da bodo lastniki vozil le teh uporabljali v cestnem prometu, četudi jim bo v času med 17.3.2020 in 16.4.2020 potekla veljavnost prometnega dovoljenja.

 

V Avtotehni Vis za vas urejamo zavarovanje tudi v času med 17.marcem in 17.aprilom 2020 na daljavo. Vljudno vabimo, da si zavarovanje uredite že sedaj, kar iz vašega fotelja in se izognete kasnejši gneči in čakanju. 

 

Za dodatne informacije smo vam na voljo:

Ponedeljek  - Petek: med 7:00 in 15:00

Tel: 080 88 82 ali 01 58 18 510

El.pošta: info@avtotehna-vis.si in zinr@avtotehna-vis.si  (zavarovanje vozil).

 

 

Hvala za razumevanje. Pazite nase in ostanite zdravi!

 

Ekipa Avtotehne VIS

 

SLEDITE NAM:

     

 
promo 
Na vrh