loading

ČISTIMO ZALOGE!

Pustolovski SUV Grandland X vas čaka v naših salonih - odpeljite ga takoj za 199 eur / mesec*!

Samo Opel jamči zadovoljstvo*!
Prepričani smo, da bo novi OPEL zadostil vašim pričakovanjem, še več, prepričani smo, da ga boste vzljubili. Prav zato vam samo OPEL nudi zajamčeno zadovoljstvo. Če z novim vozilom ne boste našli skupnega jezika, ga lahko v 30 dneh ali po manj kot 2.000 prevoženih km pripeljete nazaj, mi pa vam vrnemo kupnino vozila.

 

Ekskluzivno v Avtotehni VIS ob nakupu novega vozila prejmete še

BIG DEAL jamstvo*:

- 3 brezplačni servisni pregledi

- 7-letno jamstvo Avtotehne VIS

 

URBANI STIL NA NIVOJU JE ZAGOTOVLJEN s prihranki do 4.334 €!

 

> Več o Grandland X

> Prijava na testno vožnjo TUKAJ <

 

Reprezentativni primer finančnega lizinga za mesečno odplačevanje: Opel Grandland X Innovation; vrednost predmeta financiranja znaša 24.499 € z DDV. Število obrokov je 84 (mesecev), začetni polog pa znaša 40,57 % (9.939,24 €). Mesečni obrok znaša 199,00 €. Obrestna mera znaša 4 % na dan 30.07.2021. Obrestna mera 4 % velja pri financiranju z ročnostjo najmanj 48 mescev. Strošek obdelave in posla so vključeni v plačila na začetku. Morebitni dodatni stroški, ki nastanejo v primeru, da stranka ne izpolnjuje pogodbe, niso vključeni v izračun.. Velja samo ob Opel financiranju.

Navedeni prihranek velja ob nakupu Grandland X z zaloge z Opel financiranjem in registracijo vozila do 31.8.2021.

Garancija povratnega odkupa velja za vsa nova osebna vozila Opel: Corsa, Astra, Crossland X, Grandland X, Combo Life, Zafira Life in Insignia, za katera je kupoprodajna pogodba sklenjena od 25. januarja do preklica. Jamstvo zadovoljstva s povratnim odkupom velja za vsa nova, nepoškodovana osebna vozila Opel, za katera je od izročitve novega vozila kupcu minilo manj kot 30 dni oziroma je bilo z vozilom prevoženih manj kot 2.000 km – katerikoli pogoj je prvi izpolnjen. Jamstvo zadovoljstva oz. garancija povratnega odkupa, ni na voljo za vozila, ki so upravičena do subvencij Eko sklada za nakup električnih vozil, zaradi pogojev za pridobitev subvencij. Za več informacij povprašajte Opel partnerja. Pridržujemo si pravico do spremembe ali ukinitve ponudbe. Slike so simbolične, navedena oprema je odvisna od različice in stopnje opremljenosti.

Big Deal: Obseg posameznih sklopov vozila je deloma podvržen dodatnim omejitvam. Trije brezplačni servisi pregledi zajemajo stroške dela rednega servisa. Strošek nadomestnih delov, drobnega materiala, dodatnih storitev in ekološke takse niso vključeni. Velja za 5.,6. in 7. servisno leto, kar je zavedeno tudi v nakupni pogodbi. Za podrobnosti pogojev jamstva se pozanimajte pri prodajnih svetovalcih v Avtotehni Vis.

Izračunana višina mesečnega obroka temelji na trenutno veljavni (na dan izdelave ponudbe) spremenljivi obrestni meri: EURIBOR 3-mesečni (floor). Višina obroka se spreminja sorazmerno s spremembo te referenčne obrestne mere. V primeru negativne referenčne obrestne mere se šteje, da je ta enaka 0,00%. V primeru sklenitve pogodbe se za izračun obroka uporabi višino te obrestne mere, veljavne na dan sklenitve pogodbe.
Big Deal paket Avtotehne Vis vsebuje tri brezplačne servisne preglede (Zajeti so stroški dela rednega servisa - strošek nadomestnih delov, drobnega materiala, dodatnih storitev in ekološke takse niso vključeni. Velja za 5., 6. in 7. servisno leto, kar je zavedeno tudi v nakupni pogodbi.) in jamstvo, ki obsega posamezne sklope vozila in je deloma podvrženo dodatnim omejitvam. Nekateri pogoji ne veljajo za pravne osebe ali tovorna vozila. Za podrobnosti pogojev se obrnite na prodajne svetovalce v Avtotehni Vis.

Kombinirana poraba goriva (po WLTP ciklu): 3,3 – 7,8 l/100km, poraba električne energije: 16,8 –18,0 kWh/100km ter izpusti CO2: 0 – 204 g/km. Emisijska stopnja: EURO 6. Specifične emisije dušikovih oksidov (NOX): 0 – 0,0536 g/km. Trdi delci: 0,00024- 0,00074 g/km in število delcev 0,03  - 0,53 *1011 /km pri dizelskih motorjih. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal iz prometa prispevajo k poslabšanju zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov.

Kontaktirajte nas

* obvezna polja
Vaše osebne podatke bo obdelal ustrezni upravljavec, kot je opisano v Izjavi o zasebnosti.

Več informacij o pravicah glede zasebnosti in podatke za stik z nami najdete tukaj.
Na vrh
Widget Code / Widget Code