loading

Vozila Opel vam nudijo edinstven občutek v vožnji. Voznik in sopotniki potujejo udobno in v vožnji lahko sproščeno uživajo. Varnost vozil to dopolnjuje in omogoča popolno izkušnjo lastništva vozila Opel.

Zagotavljanje večletnega zadovoljstva v vožnji in z vozilom pa zahteva poseben pristop. Z vašimi potrebami in pričakovanji v mislih smo pripravili skrbno načrtovan program paketa storitev, s katerim želimo poudariti, da smo o kakovostih naših vozil prepričani.

Ta paket zajema tudi dodatno jamstvo, ki za Oplova osebna vozila poleg 2-letne tovarniške garancije brez omejitve prevoženih kilometrov nudi še dodatno jamstvo za dodatni 2 leti ali do 120.000 prevoženih kilometrov, kar nastopi prej.

Paket jamstva za Oplova gospodarska vozila poleg 2-letne tovarniške garancije brez omejitve prevoženih kilometrov zajema še 3-letno dodatno jamstvo za dodatna 3 leta ali do 150.000 prevoženih kilometrov, kar nastopi prej.


Prednosti Opel FlexCare jamstva

Skupno 4 leta brezskrbnosti za Oplova osebna vozila oziroma 5 let za Oplova gospodarska vozila. Z dodatnim jamstvom bomo hitro in brezhibno poskrbeli za vas in vaše vozilo, kjerkoli se nahajate.

Brez nepričakovanih stroškov. Nepotrebne skrbi prepustite nam. V času dodatnega jamstva bomo za morebitne okvare in popravila na vašem vozilu poskrbeli mi. Tako za Opel osebna vozila kot za Opel gospodarska vozila je kritje potrebnih popravil dodatnega jamstva polno in je enako kritju popravil v prvih dveh letih tovarniške garancije.

Paket Opel FlexCare in njegovi elementi so na voljo za nova Oplova vozila. Izključena so vozila, ki se uporabljajo kot taksiji ali vozila avtošol, vozila za dejavnost prevoza potnikov in vozila za opravljanje javnih služb (npr. reševalna vozila, policijska vozila itn.). Za vse dodatne informacije se posvetujte z Opel pooblaščenimi prodajalci.

Originalna kakovost. Vaše zadovoljstvo je na našem prvem mestu. To zagotavljamo z uporabo Oplovih originalnih nadomestnih delov, najvišjih standardov in kakovosti ter s strokovno usposobljenimi zaposlenimi.

Opel pomoč na cesti, skupaj 4 leta za osebna vozila in 5 let za gospodarska vozila

Opel FlexCare paket vključuje tudi podaljšanje storitve Opel pomoč na cesti (Opel Assistance), in sicer na skupno 4 leta za osebna vozila oziroma 5 let za gospodarska vozila. Opel pomoč na cesti začne veljati od dneva, ko se izteče redna pomoč na cesti za novo vozilo, ki je pokrita skladno s pogoji, ki so navedeni v servisni knjižici (leto dni od nakupa vozila), in velja do izteka obdobja (3 leta za osebna vozila oziroma 4 leta za gospodarska), ki je navedeno v Certifikatu Opel FlexCare, oziroma do doseženega največjega števila kilometrov, navedenega v Certifikatu Opel FlexCare (kar nastopi prej). Vsebino storitve Opel pomoč na cesti lahko pogledate tukaj.

V primeru nenadne okvare avtomobila, ne glede na cilj potovanja, boste z Opel pomočjo na cesti vedno prišli na cilj. 24 ur na dan, v več kot 40 evropskih državah, vam nudimo pomoč na cesti, vleko, najem avtomobila, namestitev v hotelu, nadaljevanje poti z vlakom, letalom in še več.


Ostanite varno na poti z Opel pomoč na cesti:

  • za klice iz Slovenije: 080 88 80
  • za klice iz tujine: + 386 1 530 53 13


Prepustite nam, da dlje časa skrbimo za vašo brezskrbnost.

Ogljikov dioksid CO2 je najpomembnej&scaron;i toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslab&scaron;anju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povi&scaron;anim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter du&scaron;ikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v <a href="poraba-goriva-in-emisije" target="_blank">priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka</a>,&nbsp; ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in na spletni strani poobla&scaron;čenega trgovca z vozili Opel.
Na vrh