loading

 

AVTOTEHNA VIS D.O.O. je bila ustanovljena leta 1991 kot pooblaščeni prodajalec in serviser znamke OPEL. V tem času se je na slovenskem avtomobilskem trgu zgodilo veliko premikov, skupaj s trgom pa smo se razvijali tudi mi.

 

Pestra ponudba blagovnih znamk – pravo vozilo za vsakogar

V naši ponudbi že od začetka ponujamo celotno linijo vozil OPEL, tako osebnih kot dostavnih. Pestra ponudba modelov posameznih znamk zagotavlja, da lahko v naši ponudbi najde avtomobil vsakdo, ki se odloči za nakup.

Prodajna mreža – pokrivamo celotno osrednjo Slovenijo in Gorenjsko

Sedež podjetja je na Celovški 228 v Ljubljani. Tu sta tudi centralna servisna delavnica in prodajni salon. Prodajno-servisno mrežo pa imamo vzpostavljeno tudi v drugih krajih osrednje Slovenije in Gorenjske. Tako lahko poskrbimo za vas tudi izven Ljubljane.

Rabljena vozila – vedno na zalogi pester izbor

Oddelek z rabljenimi vozili ima na zalogi vedno večje število vozil. Na ta način zagotavljamo možnost izbire tudi tistim, ki se raje odločite za nakup preizkušenega vozila. Na voljo so vam vozila različnih znamk, vedno pa je na voljo tudi nekaj rabljenih testnih vozil, ki so še posebej priljubljena med kupci. Sistem prodaje rabljenih vozil pa zagotavlja tudi to, da bomo ko boste kupili nov avto po dogovoru odkupili vašega starega.

Servisne storitve – kakovostna storitev in strokoven nasvet

V modernem servisnem centru bomo poskrbeli za vašega jeklenega konjička. Obenem pa smo vam vedno na voljo tudi z nasvetom, ki vam bo olajšal vzdrževanje in zagotavlja obstojnost vašega vozila.

 

Ugodne finančne storitve – uredite vse na enem mestu

Za lažji nakup in enostavnejše urejanje obveznosti v zvezi z nakupom in registracijo vozil vam je na voljo naš oddelek ki skrbi za finančne storitve. Na voljo so vam različne oblike posojil, finančni in operativni leasing in zavarovanje vašega novega ali starega vozila.

Na vrh
Widget Code / Widget Code