loading

FINANCIRANJE NAKUPA VOZILA

V Avtotehni Vis se zavedamo, da odločitev, kateri avto boste kupili, pogosto ni enostavna. Zato vam s strokovnim nasvetom pomagamo ne samo pri izbiri primernega modela vozila za vas, temveč tudi s strokovnim nasvetom pri izbiri najugodnejše možnosti financiranja nakupa za vas.

Nudimo široko paleto finančnih produktov, ki vam omogočajo enostaven nakup novega ali rabljenega vozila. Izbirate lahko med finančnim ali operativnim leasingom po ugodnih pogojih. Poleg ugodnega modela financiranja nudimo tudi možnost sklenitve avtomobilskega zavarovanja po izredno ugodnih pogojih, tako ob nakupu novega kot rabljenega vozila pri nas.
 
Finančni leasing

Finančni leasing je klasična in najbolj pogosta oblika financiranja nakupa novih in rabljenih vozil. Mesečni obroki, doba financiranja in začetne obveznosti se prilagajajo glede na želje oziroma finančne zmožnosti leasingojemalca. Ta oblika financiranja je primerna tako za pravne kot fizične osebe.

Operativni leasing oziroma poslovni najem

Operativni leasing oziroma poslovni najem vozil za vaše podjetje predstavlja najem enega ali več vozil z vnaprej znano najemnino in dobo trajanja najema. Namen poslovnega najema je podjetju privarčevati čas, potreben za nakup in vzdrževanje vozil. Po izteku pogodbe vozilo preprosto vrnete najemodajalcu in si izberete novo vozilo.

 
Za podrobnejše informacije se povežite z našimi prodajnimi svetovalci.

Na vrh
Widget Code / Widget Code