loading

KLEPARSKO LIČARSKA POPRAVILA

Poleg servisnih popravil opravljamo tudi kleparsko ličarska popravila na vozilih vseh znamk. V naši sodobni kleparsko-ličarski delavnici strokovno odpravimo vse poškodbe, nastale na vašem vozilu. Naši strokovnjaki si pomagajo z najsodobnejšo opremo, ki omogoča kakovostno in hitro popravilo.

Kot pooblaščeni serviser vozil Opel vam zagotavljamo popravilo po najnovejših smernicah proizvajalca vašega vozila. V naši sodobni kleparsko-ličarski delavnici strokovno odpravimo vse poškodbe, nastale na vašem vozilu. Zagotovimo originalne nadomestne dele z garancijo, pri popravilu pločevine pa zagotovimo ohranitev garancije na prerjavenje pločevine, ki bi vam sicer v primeru posega nepooblaščene osebe žal prenehala. Tovrstna garancija velja deset in več let. Zamenjamo tudi poškodovana avtostekla.

Pohvalimo se lahko z novo lakirno komoro Blowtherm, ki predstavlja najsodobnejšo avtoličarsko tehnologijo, s pomočjo katere zagotovimo, da so vozila tudi po popravilu varna kot so bila pred nesrečo ali poškodbo. 

CENITEV IN PRIJAVA NASTALE ŠKODE

V primeru prometne nesreče ali škodnega dogodka na vašem vozilu vam bomo nudili vso strokovno pomoč pri urejanju potrebne dokumentacije in postopkov z zavarovalnicami le na enem mestu. Naši cenilni strokovnjaki vam bodo prihranil čas z enostavnim postopkom v našem centru, kjer bomo poskrbeli za vas od trenutka prijave škodnega dogodka pa do končnega popravila vašega vozila.

Pooblaščeni smo za cenitev in prijavo škode pri zavarovalnicah Triglav, Generali, Zavarovalnica Sava ter ERGO.

Na vrh