loading

NADOMESTNI DELI IN DODATNA OPREMA

V našem prodajno-servisnem centru vam nudimo originalne nadomestne dele in dodatno opremo za vozila Opel. Poleg originalnih nadomestnih delov in dodatne opreme za vozila naših znamk ponujamo tudi celo paleto nadomestnih delov in dodatne opreme, primerne za vse znamke vozil.

Poskrbimo, da imamo čim večjo zalogo za kratke čakalne dobe pri nakupu nadomestnih delov. Z široko ponudbo dodatne ponudbe od strešnih nosilcev do platišč, si lahko avto opremite po vaših željah.

Nadomestni deli in dodatna oprema je prisotna na vseh naših lokacijah v Ljubljani, Kranju, Škofji loki in Kopru. Naši strokovnjaki so vam na voljo pri izbiri pravega nadomestnega dela ali pri svetovanju s tehničnimi podrobnostmi pri dodatni opremi.

 

IZJEMNA PONUDBA:

- 40 % na originalne akumulatorje*


Nadomestni deli – za vas in vaše vozilo gre!

Na zalogi imamo več kot 5000 različnih nadomestnih delov. V primeru, da želenega artikla nimamo v našem skladišču, pa ga lahko naročimo pri proizvajalcu. Naši prodajni svetovalci vam bodo pomagali pri izbiri in naročilu ustreznega nadomestnega dela.

Na vašo željo vam nadomestni del tudi hitro in strokovno vgradimo na našem pooblaščenem servisu. Zagotavljamo vam enoletno garancijo za originalne nadomestne dele, brez omejitve števila prevoženih kilometrov ali zaračunavanja stroškov za delo, pod pogojem, da sta bila vgradnja oz. popravilo opravljeni pri nas in da je bila uporaba v skladu z navodili za uporabo.

Originalni nadomestni deli povečujejo varnost in življenjsko dobo vašega vozila.

Dodatna oprema – dodatni užitek pri vožnji!

Pri nas dobite tudi vse potrebno, da boste v vožnji še bolj uživali in bo vaše vozilo še bolj ustrezalo vašim željam in potrebam. Izbirate lahko med široko ponudbo dodatne opreme za vaše vozilo.

V naši ponudbo so na voljo:

 • letne in zimske pnevmatike
 • jeklena in aluminijasta platišča
 • zimske verige
 • prtljažniki z različnimi nastavki za smuči in kolesa ter strešne kovčke
 • vlečne kljuke
 • parkirni senzorji
 • radiji
 • spojlerji in pragovi
 • zaščitna oprema, kot so na primer prevleke za sedeže, tepihi, zavesice, korita za prtljažni prostor, varnostna mreža za prtljažni prostor
 • ostala posebna dodatna oprema, kot so na primer senčniki, mreže za sovoznikov sedež, hladilne torbe, naslon za roko med sprednjima sedežema
 • dodatna oprema za lahka komercialna vozila, ki vam bo v veliko pomoč pri opravljanju vaše dejavnosti


Tudi dodatno opremo vam hitro in strokovno vgradimo ter predstavimo njeno uporabo.

*Ponudba velja do 31.12.2021 oziroma do razprodaje zalog

* obvezna polja
Vaše osebne podatke bo obdelal ustrezni upravljavec, kot je opisano v Izjavi o zasebnosti.

Več informacij o pravicah glede zasebnosti in podatke za stik z nami najdete tukaj.
Po kliku na Pošlji prosimo počakajte trenutek, da se prikaže obvestilo o oddanem obrazcu.
Na vrh
Widget Code / Widget Code