loading

Servisne storitve – kakovostna storitev in strokoven nasvet

Ne glede na to ali gre za redni servisni pregled ali za popravilo vozila Opel, vam z nasvetom vedno pomagajo servisni svetovalci, ki si pri delu pomagajo z moderno tehnološko oprema. Vsak sprejem vozila v servis se prične s pogovorom, ki je poleg uporabe diagnostične opreme in specialnih orodij v največjo pomoč pri odkrivanju napak. Večkrat letno pa za svoje stranke poskrbimo tudi z brezplačnimi preventivnimi pregledi vozil.

Elektronska prijava na servis – prijavite se brez čakanja in ko imate čas

Ker se zavedamo, da živimo v času, ko se vse dogaja z neverjetno naglico in si je težko utrgati več kot le nekaj trenutkov za posamezen opravek, vam omogočamo tudi prijavo na servisni pregled preko elektronske pošte. Tako vam ne bo potrebno klicati po telefonu in obupovati, če je linija slučajno zasedena - preprosto vpišite zahtevane podatke in počakajte, da se vam javi naš servisni svetovalec. Po elektronski pošti vam bo potrdil izbrani termin (oz. vam predlagal drugega, če bo izbrani termin že zaseden).

Kako poteka sprejem vašega vozila na servis?

Vsak sprejem vozila na servis se prične s pogovorom, ki je poleg uporabe diagnostične opreme in specialnih orodij v največjo pomoč pri odkrivanju napak. Ne glede na to ali gre za redni servisni pregled ali za popravilo vozila, bodo vaše vozilo pregledali in z nasveti pomagali naši servisni svetovalci, ki si pri delu pomagajo tudi z najsodobnešo tehnološko opremo za servisiranje in popravilo vozil.

Samo najkvalitetnejša olja in maziva
 
Uporabljamo samo motorna olja, maziva in hladilne tekočine visoke kakovosti in zagotavljamo uporabo v skladu z zahtevami proizvajalca za vse dele vozila. Olja neustrezne kakovosti in specifikacije lahko povzročijo prezgodnjo obrabo ali trajne poškodbe, na kar morate biti pri servisiranju vašega vozila še posebej pozorni.
 
Brezplačna asistenca in nadomestna vozila

V primeru okvare ali nesreče v Sloveniji nudimo za vse naše stranke servisa brezplačno asistenco s prevozom vozila do našega najbližjega servisnega centra. Če boste vaše vozilo pripeljali na servis v Avtotehno Vis, poskrbimo tudi za vaš alternativni prevoz, bodisi z nadomestnim vozilom za čas trajanja servisa ali z brezplačnim taxi prevozom na območju Ljubljane.

Plačilo na obroke

Za enostavnejše plačilo obveznosti omogočamo plačilo na obroke. Plačilo na obroke je možno s kartico Visa, NLB Eurocard ali Diners Club.

Garancija na vgrajene dele

Za opravljeno delo in vgrajene originalne nadomestne dele vsem strankam zagotavljamo enoletno garancijo.

Na vrh
Widget Code / Widget Code